Leerling of startende monteur

Baan gegevens

 • Bedrijf: TiP personeelsdiensten
 • Plaats: Nunspeet
 • Plaatsingsdatum: 07-09-2013
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract, Detachering/Interim, Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amersfoort te zoeken

Algemene omschrijving

Als leerling monteur ben je leergierig ingesteld. Je wilt alle kneepjes van het vak leren.
Je bent technisch ingesteld en vindt het geen probleem om bij mensen thuis installaties en montagewerkzaamheden te verrichten.
Wij zijn op zoek naar een leerling in de omgeving Zeewolde en in de omgeving Tiel

Gestelde eisen

Je bent flexibel ingesteld.
Je bent leergierig.
Je hebt geen 9-5 mentaliteit.
Je wilt een opleiding volgen of je bent net klaar met je opleiding mechatronica.

Uren

Flexibel

Informatie over TiP personeelsdiensten

Deze opdrachtgever is één van de grootste aanbieders op het gebied van til- en transferhulpmiddelen. Dit vanwege de specialistische kennis en ervaring van al zijn medewerkers in de binnen- en buitendienst en de kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

TiP personeelsdiensten
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Ervaren Lasser / Contructiebankwerker

  Vandaag geplaatst door Unique Harderwijk

  Omschrijving: Voor een dynamisch en vooruitstrevend metaalbewerkingsbedrijf uit de omgeving van Zeewolde zijn wij op zoek naar een relatief ervaren Allround Constructiebankwerker / Tig en/of Mig/Mag Lasser voor de productie van machine onderdelen, lichte machinebouw en fijnmechanisch plaatwerk uit staal, rvs en aluminium.

  G.us
 • Allround monteur

  Vandaag geplaatst door Unique Harderwijk

  Voor onze opdrachtgever in Zeewolde zijn wij opzoek naar een allround monteur voor grondverzet machines. Je verricht werkzaamheden aan Takeuchi minigravers en producten uit de Vermatec productlijn. Hierbij moet je denken aan sloophamers, sloopsorteergrijpers,triltrotators, grondboren enz.

  G.us
 • Operator

  Vandaag geplaatst door Unique Harderwijk

  Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Zeewolde zijn wij opzoek naar een ervaren Operator Als Machine Operator ben je verantwoordelijk voor de bediening van een totale productielijn. De werkzaamheden zijn onder andere: het opstarten van de lijn, het ombouwen van de lijn, controles uitvoeren, instellen van de printer, het schoonhouden van de werkplek. Je houdt registraties bij volgens ons kwaliteitssysteem. Kleine technische storingen verhelp je zelf.

  G.us
 • Servicemonteur

  Vandaag geplaatst door Unique Harderwijk

  Na een gedegen inwerkperiode ga je als Servicemonteur op locatie service- en reparatiewerkzaamheden verrichten aan o.a. wegenbouwmachines, Takeuchi minigravers en producten uit de Vematec-productlijn (o.a. sloophamers, sloopsorteergrijpers, tiltrotators, grondboren e.d.). De regio omvat het Noorden van Nederland tot aan het midden van Nederland. Voor de klant kost het geld als een machine stilstaat en dat realiseer je je als servicemonteur. Zodra je op de locatie bent gearriveerd verdiep...

  G.us
 • Projectcontroller

  Vandaag geplaatst door Cofely

  Als Projectcontroller is het jouw taak de financiële voortgang van de lopende projecten inzichtelijk te maken en te monitoren. Dit zijn vaak complexe multidisciplinaire werken binnen de utilitaire- en industriële omgeving met een strategische waarde voor Cofely. Samen met het projectteam, stel je voor de projecten een plan van aanpak op met betrekking tot project control, zodat de status en eventuele risico’s altijd inzichtelijk en beheersbaar zijn. Zo ben je betrokken bij het mede bepalen...

  Cofely / GDF SUEZ

AmersfoortVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amersfoort

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 547
 • Aantal bedrijven: 93
 • Aantal CV's: 599