Zorgassistent omgeving Wageningen / Ede

Baan gegevens

 • Bedrijf: Anoniem
 • Plaats: Veenendaal
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2012
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amersfoort te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een instelling binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar Zorgassistenten/ Verpleeghulpen in de regio Wageningen/ Ede. Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag flexibel ingezet willen worden ter ondersteuning van de zorg. Taken: -Helpen met aankleden -Bedden opmaken -Ondersteunen bij steunkousen - ondeteuning bij de maaltijd

Gestelde eisen

In het bezit van diploma Zorgassistent of Verpleeghulp (N1). Ervaring als Verpleeghulp/Zorgassistent binnen het Verpleeg- of Verzorgingshuis/ Thuiszorg geniet ook de voorkeur. Flexibel inzetbaar op oproepbasis

Uren

24

Salaris

0-0

Meer informatie

Leuk parttime functie als zorgassistent/verpleeghulp. Het betreft een functie op oproepbasis, uren en dagen zijn flexibel in te delen.

Informatie over Anoniem

Start People werkt voor zeer diverse klanten in uiteenlopende vakgebieden en branches. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het werven van grote aantallen medewerkers. Maar tegelijkertijd zijn we een natuurlijke partner voor het

midden- en kleinbedrijf. Om onze klanten optimaal te bedienen is de Start People organisatie verdeeld in algemene en specialistische onderdelen:

Uitzendbureau Start People is specialist in uitzenden en detacheren, voor functies van lbo- tot hbo-niveau in verschillende vakgebieden en branches.
Start People Inhouse Services levert magazijnmedewerkers, inpak- of productiemedewerkers, (reach)heftruchchauffeurs en operators aan alle industriële sectoren, met als speerpunt de logistieke sector, de voedingsindustrie, de

chemische industrie en de grafische branche. Start People Inhouse Services werkt vanuit de locatie van de klant.
Start People Medi Interim is specialist in personeel voor de zorg- en welzijnssector, van lbo- t/m wo-niveau.
Start People Payroll Services neemt uw totale personeels- en loonadministratie uit handen en zorgt voor het contractbeheer en de verloning van uw personeel.
Start People Professionals werft, selecteert en detacheert hbo`ers en wo`ers met twee jaar werkervaring in de vakgebieden finance, HR, legal, sociale zekerheid en techniek.
Start People Techniek werft, selecteert en detacheert technisch personeel op mbo- of mbo+ niveau, gespecialiseerd in de sectoren elektrotechniek, werktuigbouw, procestechniek en bouw- & civiele techniek.
Start People Telematch is specialist in personeel voor contactcenter gerelateerde functies, zoals contactcenter- en helpdeskmedewerkers, medewerkers klantenservice, supervisors, teamleiders en contactcenter manager.
Start People Transport beschikt over opgeleide vrachtwagen- en buschauffeurs voor jaarplanning en adhoc aanvragen.


Administratief medewerker
Commercieel medewerker
Productiemedewerker
Secretaresse
Medewerker klantenservice
Magazijnmedewerker
Financieel-administratief medewerker
Operator
Callcentermedewerker
Elektromonteur
Verpleegkundige
Verzorgende
Vrachtwagenchauffeur
Buschauffeur

Anoniem
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Ambulanceverpleegkundige - vast

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare heeft doorlopend mogelijkheden voor ervaren ambulanceverpleegkundigen die zowel losse diensten willen werken, als langdurige opdrachten. Ook voor ambulanceverpleegkundigen die geinteresseerd zijn in een vast dienstverband hebben we mogelijkheden. Ben jij in het bezit van relevante diploma's en werkervaring? Dan zijn we op zoek naar jou en komen we graag in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • OK assistent Zwitserland- langdurige opdracht flex/ZZP

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  Werken in het buitenland is een unieke belevenis: je doet nieuwe ervaringen op, leert een nieuwe cultuur kennen en ontmoet nieuwe mensen. Het wordt een tijd om nooit te vergeten! Via HighCare/AmbuCare bieden wij je per direct de mogelijkheid fulltime aan de slag te gaan als OK assistent(e) in Zwitserland.

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Dialyse verpleegkundige - flex/ ZZP

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is op zoek naar een dialyse verpleegkundige voor ziekenhuizen in de omgeving van Brabant / Limburg die graag losse diensten werkt op basis van een flexovereenkomst. Ook ZZP'ers kunnen wij een flexovereenkomst bieden. Ben jij in bezit van de juiste diploma's en heb je interesse in het werken via onze organisatie? Dan komen wij graag met jou in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • IC verpleegkundige - flex/ZZP

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is op zoek naar enthousiaste IC verpleegkundigen die het leuk vinden af en toe losse diensten te werken. Dit gaat op basis van een flexovereenkomst, maar als ZZP'er ben je ook van harte welkom! Ben je daarentegen geinteresseerd in langdurige opdrachten? Dat is ook mogelijk via ons!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Brandweerkundig centralisten - Flex/ZZP

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  Wij zijn op zoek naar ervaren brandweerkundig centralisten die het leuk vinden om zo af en toe eens een losse dienst te werken op de meldkamer via HighCare/AmbuCare. Als je in het bezit bent van de juiste diploma's en heb je interesse, dan komen wij graag met je in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.

AmersfoortVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amersfoort

Over AmersfoortVacatureBank.nl

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 545
 • Aantal bedrijven: 79
 • Aantal CV's: 552