Zorgassistent omgeving Wageningen / Ede

Baan gegevens

 • Bedrijf: Anoniem
 • Plaats: Veenendaal
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2012
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amersfoort te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een instelling binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar Zorgassistenten/ Verpleeghulpen in de regio Wageningen/ Ede. Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag flexibel ingezet willen worden ter ondersteuning van de zorg. Taken: -Helpen met aankleden -Bedden opmaken -Ondersteunen bij steunkousen - ondeteuning bij de maaltijd

Gestelde eisen

In het bezit van diploma Zorgassistent of Verpleeghulp (N1). Ervaring als Verpleeghulp/Zorgassistent binnen het Verpleeg- of Verzorgingshuis/ Thuiszorg geniet ook de voorkeur. Flexibel inzetbaar op oproepbasis

Uren

24

Salaris

0-0

Meer informatie

Leuk parttime functie als zorgassistent/verpleeghulp. Het betreft een functie op oproepbasis, uren en dagen zijn flexibel in te delen.

Informatie over Anoniem

Start People werkt voor zeer diverse klanten in uiteenlopende vakgebieden en branches. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het werven van grote aantallen medewerkers. Maar tegelijkertijd zijn we een natuurlijke partner voor het

midden- en kleinbedrijf. Om onze klanten optimaal te bedienen is de Start People organisatie verdeeld in algemene en specialistische onderdelen:

Uitzendbureau Start People is specialist in uitzenden en detacheren, voor functies van lbo- tot hbo-niveau in verschillende vakgebieden en branches.
Start People Inhouse Services levert magazijnmedewerkers, inpak- of productiemedewerkers, (reach)heftruchchauffeurs en operators aan alle industriële sectoren, met als speerpunt de logistieke sector, de voedingsindustrie, de

chemische industrie en de grafische branche. Start People Inhouse Services werkt vanuit de locatie van de klant.
Start People Medi Interim is specialist in personeel voor de zorg- en welzijnssector, van lbo- t/m wo-niveau.
Start People Payroll Services neemt uw totale personeels- en loonadministratie uit handen en zorgt voor het contractbeheer en de verloning van uw personeel.
Start People Professionals werft, selecteert en detacheert hbo`ers en wo`ers met twee jaar werkervaring in de vakgebieden finance, HR, legal, sociale zekerheid en techniek.
Start People Techniek werft, selecteert en detacheert technisch personeel op mbo- of mbo+ niveau, gespecialiseerd in de sectoren elektrotechniek, werktuigbouw, procestechniek en bouw- & civiele techniek.
Start People Telematch is specialist in personeel voor contactcenter gerelateerde functies, zoals contactcenter- en helpdeskmedewerkers, medewerkers klantenservice, supervisors, teamleiders en contactcenter manager.
Start People Transport beschikt over opgeleide vrachtwagen- en buschauffeurs voor jaarplanning en adhoc aanvragen.


Administratief medewerker
Commercieel medewerker
Productiemedewerker
Secretaresse
Medewerker klantenservice
Magazijnmedewerker
Financieel-administratief medewerker
Operator
Callcentermedewerker
Elektromonteur
Verpleegkundige
Verzorgende
Vrachtwagenchauffeur
Buschauffeur

Anoniem
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Anesthesiemedewerker - flex/ZZP

  Eergisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare heeft doorlopende mogelijkheden voor anesthesiemedewerkers. Voorr de provincie Friesland zijn wij hard op zoek naar enthousiaste anesthesiemedewerkers die graag via ons losse diensten willen werken of ingezet willen worden op langdurige opdrachten!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Ambulanceverpleegkundige - flex/ZZP

  Eergisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  AmbuCare/HighCare heeft doorlopend mogelijkheden voor ervaren ambulanceverpleegkundigen die inzetbaar zijn voor zowel losse diensten als langdurige opdrachten. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste ambulanceverpleegkundigen in de regio Limburg die ons team van professionals kunnen versterken. Spreekt je dit aan en ben je in het bezit van de juiste diploma's? Dan komen we graag met je in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Dialyse verpleegkundige gezocht!

  Eergisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/Ambucare is opzoek naar dialyse verpleegkundigen die het leuk vinden om in gezet te worden op losse diensten of langdurige opdrachten in de provincie Utrecht! Ben jij beschikbaar en in het bezit van de juiste diploma's? Neem dan vooral contact met ons op!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Rapid Responder Motor/Auto

  Eergisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  De rapid responder is een solo-ambulance, bemand door een ervaren ambulanceverpleegkundige, uitgerust met alle benodigde apparatuur om acute spoedeisende hulp te verlenen. Het voertuig is niet bedoeld voor patientenvervoer. Als het nodig is dat de patient alsnog naar een ziekenhuis moet, komt hiervoor een reguliere ambulance.Met de Rapid Responder kunnen we patienten nog sneller passende zorg bieden en het percentage tijdsoverschrijdingen bij levensbedreigende incidenten verder terugdringen....

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • SEH verpleegkundige in Zwitserland

  Toegevoegd op 02-03-2015 door HighCare / AmbuCare B.V.

  Werken in het buitenland is een unieke belevenis; je doet nieuwe ervaringen op, leert een andere nieuwe cultuur kennen en ontmoet nieuwe mensen. Daarnaast zie je hoe de werkwijze is in een ander ziekenhuis. Via HighCare/AmbuCare bieden wij per direct de mogelijkheid om fulltime aan de slag te gaan als SEH verpleegkundige in Zwitserland.

  HighCare / AmbuCare B.V.

AmersfoortVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amersfoort

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 559
 • Aantal bedrijven: 96
 • Aantal CV's: 599