Zorgassistent omgeving Wageningen / Ede

Baan gegevens

 • Bedrijf: Anoniem
 • Plaats: Veenendaal
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2012
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amersfoort te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een instelling binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar Zorgassistenten/ Verpleeghulpen in de regio Wageningen/ Ede. Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag flexibel ingezet willen worden ter ondersteuning van de zorg. Taken: -Helpen met aankleden -Bedden opmaken -Ondersteunen bij steunkousen - ondeteuning bij de maaltijd

Gestelde eisen

In het bezit van diploma Zorgassistent of Verpleeghulp (N1). Ervaring als Verpleeghulp/Zorgassistent binnen het Verpleeg- of Verzorgingshuis/ Thuiszorg geniet ook de voorkeur. Flexibel inzetbaar op oproepbasis

Uren

24

Salaris

0-0

Meer informatie

Leuk parttime functie als zorgassistent/verpleeghulp. Het betreft een functie op oproepbasis, uren en dagen zijn flexibel in te delen.

Informatie over Anoniem

Start People werkt voor zeer diverse klanten in uiteenlopende vakgebieden en branches. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het werven van grote aantallen medewerkers. Maar tegelijkertijd zijn we een natuurlijke partner voor het

midden- en kleinbedrijf. Om onze klanten optimaal te bedienen is de Start People organisatie verdeeld in algemene en specialistische onderdelen:

Uitzendbureau Start People is specialist in uitzenden en detacheren, voor functies van lbo- tot hbo-niveau in verschillende vakgebieden en branches.
Start People Inhouse Services levert magazijnmedewerkers, inpak- of productiemedewerkers, (reach)heftruchchauffeurs en operators aan alle industriële sectoren, met als speerpunt de logistieke sector, de voedingsindustrie, de

chemische industrie en de grafische branche. Start People Inhouse Services werkt vanuit de locatie van de klant.
Start People Medi Interim is specialist in personeel voor de zorg- en welzijnssector, van lbo- t/m wo-niveau.
Start People Payroll Services neemt uw totale personeels- en loonadministratie uit handen en zorgt voor het contractbeheer en de verloning van uw personeel.
Start People Professionals werft, selecteert en detacheert hbo`ers en wo`ers met twee jaar werkervaring in de vakgebieden finance, HR, legal, sociale zekerheid en techniek.
Start People Techniek werft, selecteert en detacheert technisch personeel op mbo- of mbo+ niveau, gespecialiseerd in de sectoren elektrotechniek, werktuigbouw, procestechniek en bouw- & civiele techniek.
Start People Telematch is specialist in personeel voor contactcenter gerelateerde functies, zoals contactcenter- en helpdeskmedewerkers, medewerkers klantenservice, supervisors, teamleiders en contactcenter manager.
Start People Transport beschikt over opgeleide vrachtwagen- en buschauffeurs voor jaarplanning en adhoc aanvragen.


Administratief medewerker
Commercieel medewerker
Productiemedewerker
Secretaresse
Medewerker klantenservice
Magazijnmedewerker
Financieel-administratief medewerker
Operator
Callcentermedewerker
Elektromonteur
Verpleegkundige
Verzorgende
Vrachtwagenchauffeur
Buschauffeur

Anoniem
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Praktijkondersteuner Somatiek

  Vandaag geplaatst door MedWay BV

   MedWay is voor een opdrachtgever op zoek naar een Parktijkondersteuner Somatiek. Het is voor de periode van 20 april 2015 tot 28 augustus 2015 in verband met zwangerschapsverlof. Het betreft het draaien van spreekuren: Astma/COPD CVRM Stoppen met roken

  MedWay BV
 • Brandweerkundig Centralisten ZZP/Flex

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is hard op zoek naar brandweerkundig centralisten! Lijkt het je leuk om extra diensten via ons te draaien of ingezet te worden op een langdurige opdracht als centralist? Neem dan vooral contact met ons op!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Ambulanceverpleegkundige - vast

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is op zoek naar ervaren ambulanceverpleegkundigen die geinteresseerd zijn in een vast dienstverband! daarnaast hebben wij ook mogelijkheden om losse diensten te draaien of ingezet te worden op langdurige opdrachten. Ben jij in het bezit van relevante diploma's en werkervaring? Dan zijn we op zoek naar jou en komen we graag in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Oncologie verpleegkundige- langdurige opdracht

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  In de regio Noord-Holland zijn wij hard op zoek naar een enthousiaste oncologie verpleegkundigen die per direct voor een langere periode beschikbaar is.Zijn wij op zoek naar jou? Dan komen we graag met jou in contact om de mogenlijkheden te bespreken!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Meldkamer centralisten- Flex/ZZP/vast

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is per direct op zoek naar Meldkamer centralisten die inzetbaar zijn! Wij hebben losse dienten en/of langdurige opdrachten open staan. Ben jij meldkamer centralist en geinteresseerd? Neem dan vooral contact met ons op!

  HighCare / AmbuCare B.V.

AmersfoortVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amersfoort

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 423
 • Aantal bedrijven: 70
 • Aantal CV's: 583