Zorgassistent omgeving Wageningen / Ede

Baan gegevens

 • Bedrijf: Anoniem
 • Plaats: Veenendaal
 • Plaatsingsdatum: 24-03-2012
 • Werkniveau: LBO / VMBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Tijdelijk contract
Deze vacature is inmiddels vervuld. Hierdoor is het niet meer mogelijk om een reactie te versturen naar aanleiding van deze vacature. Klik hier om naar nieuw geplaatste Banen Amersfoort te zoeken

Algemene omschrijving

Voor een instelling binnen de ouderenzorg zijn wij op zoek naar Zorgassistenten/ Verpleeghulpen in de regio Wageningen/ Ede. Wij zijn op zoek naar kandidaten die graag flexibel ingezet willen worden ter ondersteuning van de zorg. Taken: -Helpen met aankleden -Bedden opmaken -Ondersteunen bij steunkousen - ondeteuning bij de maaltijd

Gestelde eisen

In het bezit van diploma Zorgassistent of Verpleeghulp (N1). Ervaring als Verpleeghulp/Zorgassistent binnen het Verpleeg- of Verzorgingshuis/ Thuiszorg geniet ook de voorkeur. Flexibel inzetbaar op oproepbasis

Uren

24

Salaris

0-0

Meer informatie

Leuk parttime functie als zorgassistent/verpleeghulp. Het betreft een functie op oproepbasis, uren en dagen zijn flexibel in te delen.

Informatie over Anoniem

Start People werkt voor zeer diverse klanten in uiteenlopende vakgebieden en branches. Wij zijn toonaangevend als het gaat om het werven van grote aantallen medewerkers. Maar tegelijkertijd zijn we een natuurlijke partner voor het

midden- en kleinbedrijf. Om onze klanten optimaal te bedienen is de Start People organisatie verdeeld in algemene en specialistische onderdelen:

Uitzendbureau Start People is specialist in uitzenden en detacheren, voor functies van lbo- tot hbo-niveau in verschillende vakgebieden en branches.
Start People Inhouse Services levert magazijnmedewerkers, inpak- of productiemedewerkers, (reach)heftruchchauffeurs en operators aan alle industriële sectoren, met als speerpunt de logistieke sector, de voedingsindustrie, de

chemische industrie en de grafische branche. Start People Inhouse Services werkt vanuit de locatie van de klant.
Start People Medi Interim is specialist in personeel voor de zorg- en welzijnssector, van lbo- t/m wo-niveau.
Start People Payroll Services neemt uw totale personeels- en loonadministratie uit handen en zorgt voor het contractbeheer en de verloning van uw personeel.
Start People Professionals werft, selecteert en detacheert hbo`ers en wo`ers met twee jaar werkervaring in de vakgebieden finance, HR, legal, sociale zekerheid en techniek.
Start People Techniek werft, selecteert en detacheert technisch personeel op mbo- of mbo+ niveau, gespecialiseerd in de sectoren elektrotechniek, werktuigbouw, procestechniek en bouw- & civiele techniek.
Start People Telematch is specialist in personeel voor contactcenter gerelateerde functies, zoals contactcenter- en helpdeskmedewerkers, medewerkers klantenservice, supervisors, teamleiders en contactcenter manager.
Start People Transport beschikt over opgeleide vrachtwagen- en buschauffeurs voor jaarplanning en adhoc aanvragen.


Administratief medewerker
Commercieel medewerker
Productiemedewerker
Secretaresse
Medewerker klantenservice
Magazijnmedewerker
Financieel-administratief medewerker
Operator
Callcentermedewerker
Elektromonteur
Verpleegkundige
Verzorgende
Vrachtwagenchauffeur
Buschauffeur

Anoniem
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Ambulanceverpleegkundige - flex/ZZP

  Gisteren geplaatst door HighCare/AmbuCare

  AmbuCare/HighCare heeft doorlopend mogelijkheden voor ervaren ambulanceverpleegkundigen die inzetbaar zijn voor zowel losse diensten als langdurige opdrachten. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste ambulaceverpleegkundigen in heel Nederland die ons team van professionals kunnen versterken. Als dit u aanspreekt en u in bezit bent van de juiste diploma's, komen we graag met u in contact!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • MDL Arts

  Gisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  Voor een opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een MDL arts die graag een nieuwe uitdaging aan wilt gaan. Als u gediplomeerd MDL arts bent en u wilt de mogelijkheden bespreken, dan kunt u ons vrijblijvend bereiken op 0164-610444.

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • Verzorgende IG/ verpleegkundige

  Eergisteren geplaatst door Olympia Uitzendbureau Amersfoort

  Ben jij op zoek naar een fulltime of parttime baan in de zorg? Dan ben je bij Olympia Amersfoort aan het juiste adres. Voor onze opdrachtgever zijn wij per direct op zoek naar enthousiaste en ervaren kandidaten die kwaliteit voorop stellen. Welke ervaring zoeken wij: • Somatische zorg • Psychogeriatrische zorg • Revalidatie zorg Heb jij ervaring in één van deze takken van zorg, dan zijn wij op zoek naar jou!

  Olympia Uitzendbureau Amersfoort
 • Oncologie verpleegkundige- langdurige opdracht

  Eergisteren geplaatst door HighCare / AmbuCare B.V.

  In de regio Noord-Holland zijn wij hard op zoek naar een enthousiaste oncologie verpleegkundigen die per direct voor een langere periode beschikbaar is.Zijn wij op zoek naar u? Dan komen we graag met u in contact om de mogenlijkheden te bespreken!

  HighCare / AmbuCare B.V.
 • IC Verpleegkundige

  Toegevoegd op 30-07-2014 door HighCare / AmbuCare B.V.

  HighCare/AmbuCare is op zoek naar een enthousiaste IC verpleegkundige die per direct beschikbaar is tot eind oktober. Het betreft een opdracht van 24-36 uur per week. Bent u beschikbaar en geinteresseert reageer dan vooral!

  HighCare / AmbuCare B.V.

AmersfoortVacatureBank.nl - Dé Vacaturebank voor werkzoekenden in Amersfoort

Over AmersfoortVacatureBank.nl

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Statistieken

 • Aantal banen: 515
 • Aantal bedrijven: 87
 • Aantal CV's: 509