Bijrijder (vakantiebaan!)

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect Uitzendbureau
 • Plaats: Zeewolde
 • Plaatsingsdatum: 27-06-2020
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • PHP in de gezondheidszorg! Bij unieke organisatie!

  Toegevoegd op 07-08-2020 door CareerValue B.V.

  We zoeken een Medior of Senior PHP developer die interesse heeft om met Zend framework aan de slag te gaan.De PHP applicaties communiceren met hardware in afgelegen gebieden over de hele wereld en ze monitoren de kwaliteit. Jouw input is hierbij zeer wenselijk en hierin krijg jij straks als developer een grote stem bij dit bedrijf.Met het OV zijn ze goed aan te reizen en ook parkeren nabij het kantoor is geen probleem.

 • Python Django Developer

  Toegevoegd op 07-08-2020 door CareerValue B.V.

  Als Python developer draag je je steentje bij aan een uitdagend project dat leidt tot een product dat steeds meer aan populariteit wint (het is helaas geen Pokemon Go maar je mag best in deze richting denken).Het zijn state of the art projecten waar je graag thuis over verteld.

 • Data Engineer met uitstekende voorwaarden! (interne functie)

  Toegevoegd op 07-08-2020 door CareerValue B.V.

  Je gaat samen met andere Data Engineers, Data Scientists en BI Developers ervoor zorgen dat deze organisatie een prachtige migratie gaat maken binnen de Global Digitalisering! Je werkt nauw samen met de BI Developers en zorgt ervoor dat de businessvraagstukken geanalyseerd worden en vertaalt worden naar concrete en betrouwbare informatie. Er zitten 10 BI Developers waar je mee samenwerkt (modus leeftijd = 40+) en daarnaast werk je ook samen met de Data Science team (10FTE en modus leeftijd =...

 • Product Owner

  Toegevoegd op 07-08-2020 door iSense

  Verzamel jij als Product Owner de juiste requirements bij verschillende stakeholders en is voor jou het opleveren van een goed werkend eindproduct jouw hoogst haalbare einddoel? Dan ben jij de Product Owner voor dit nieuwe online platform!Bepalen van de productvisie; Vertalen van visie en doelstellingen in een strategie en roadmap;Inventariseren en uitwerken van wensen en behoeftes;Samenwerken met ontwikkelaars om gewenste verbeteringen te bepalen en implementeren.

 • Junior Software Modelleur - Amersfoort (Business & IT / startersfunctie / betaald traineeship)

  Toegevoegd op 07-08-2020 door Korndewal

  Op zoek naar een uitdagende startersfunctie waarin jij een onmisbare rol gaat vervullen tussen de Business & IT? Het snel en efficiënt automatiseren van bedrijfsprocessen en workflows zonder een IT vooropleiding genoten te hebben? Voor een opleidingstraject van zes maanden zoeken wij per direct meerdere aankomend Software Modelleurs!Opleidingstraject en modellerenAls Software Modelleur zal je deelnemen aan een opleidingstraject van zes maanden waarin je wordt opgeleid tot low code...

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank