Monteur bedrijfsvoertuigen

Baan gegevens

 • Bedrijf: FlevoDirect
 • Plaats: Zeewolde
 • Plaatsingsdatum: 13-04-2018
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter t/m 10 jaar ervaring of meer
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Automonteur

  Vandaag geplaatst door FlevoDirect Uitzendbureau

  In de functie als eerste automonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van onderhouds- en reparatiewerkzaamheden aan alle auto’s die binnengebracht worden. Je voert daarnaast ook de APK-keuring uit als je beschikt over de juiste bevoegdheid. Alle kennis die jij in huis hebt, deel je met jouw 5 collega’s. Zo vormen jullie een hecht team en heerst er een prettige sfeer in de werkplaats.Naast de uitvoerende werkzaamheden, heb je korte lijnen met de klanten. Je geeft hen een eerlijk...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • 2de monteur

  Toegevoegd op 20-10-2018 door FlevoDirect Uitzendbureau

  In deze functie ben je samen met jouw 20 directe collega’s werkzaam in een moderne werkplaats. Je voert reparaties en onderhoud uit aan de bussen van grote klanten. Als 2e bus monteur ben je verantwoordelijk voor het ondersteunen van de 1e monteurs bij een tweetal projecten. Denk aan het aflever-klaar maken van nieuwe bussen en het uitvoeren van een volledige technische revisie.Je zorgt dat de leveringen voor klanten op tijd in orde zijn. Het uitvoeren van je werkzaamheden doe je met behulp...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Medewerker plaatbewerking in Dronten

  Toegevoegd op 13-10-2018 door FlevoDirect

  Je vindt het leuk om zelfstandig en in teamverband plaatwerkdelen, samen te stellen aan de hand van de beschikbare tekeningen. Natuurlijk kun je secuur werken en lever je altijd een hoogstaand product.De werktijden voor deze functie zijn van 08.00 tot 17.00 uur.

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Eerste Automonteur, Amersfoort

  Toegevoegd op 10-10-2018 door Consolid

  Als ambitieus eerste automonteur werk je zelfstandig en ben je verantwoordelijk voor: De net wat ingewikkeldere reparaties, Het (voor) keuren van de automobielen, Begeleiding en de hulp bieden aan minder hoog opgeleide collega’s, Neemt de zaken waar bij afwezigheid van de chef werkplaats.

  Consolid
 • Tweede Autotechnicus, Amersfoort

  Toegevoegd op 08-10-2018 door Consolid

  Samen met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor het uitvoeren van: De allround reparaties, Onderhoudswerkzaamheden, zowel mechanisch als elektrisch, Het stellen van een juiste diagnoses aan de personenauto's.

  Consolid

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank