Floormanager - Restaurant & Events

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Utrecht
 • Plaatsingsdatum: 12-02-2024
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: 1 - 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Deze unieke locatie in Utrecht met veel groeipotentie staat te springen om jouw enthousiasme en gedrevenheid. Binnen deze locatie is er naast de optie om van wereldkeukens te genieten ook een diversiteit aan banqueting opties en zal geen enkele dag hetzelfde zijn.

Met jouw energie verwelkom je gasten, sta je hen te woord en zorg je dat de operatie op de vloer soepel en naar tevredenheid verloopt. Ook zal je het aanspreekpunt zijn voor jouw horecamedewerkers op de vloer.

Ben jij op zoek naar een combinatie binnen de F&B en Events? Deze unieke locatie in Utrecht met veel groeipotentie staat te springen om jouw enthousiasme en gedrevenheid. Binnen deze locatie is er naast de optie om van wereldkeukens te genieten ook een diversiteit aan banqueting opties en zal geen enkele dag hetzelfde zijn.

Met jouw energie verwelkom je gasten, sta je hen te woord en zorg je dat de operatie op de vloer soepel en naar tevredenheid verloopt. Ook zal je het aanspreekpunt zijn voor jouw horecamedewerkers op de vloer. Heb jij passie voor het creëren van een gastvrije omgeving en wil jij op den duur doorgroeien binnen een ambitieus bedrijf? Dan kom ik graag met je in contact!

Binnen deze functie zul jij verantwoordelijk zijn en zorg dragen voor het reilen en zeilen van de horecaoperaties en conferenties/bruisende evenementen! Je hebt ervaring met:

 • Het maken van een targetgerichte personeelsplanning;
 • Het aansturen en managen van evenementen tussen 10 en 200 personen;
 • Het leveren van échte hospitality;
 • Leiding geven aan het F&B team;
 • Begeleiden, trainen en coachen van (flexibele) medewerkers.

Voor de positie van Floormanager op deze unieke locatie in Utrecht wordt een salaris geboden van ongeveer €2550,- bruto per maand. Dit is afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast geniet je uiteraard van mooie secundaire arbeidsvoorwaarden waarover ik je graag meer vertel in een persoonlijk gesprek. Er is optie tot een werkweek tussen 24-38 uur.

Hoe nu verder? Binnen vier werkdagen laten wij je weten of je in aanmerking komt voor de positie. We plannen een kennismakingsgesprek in, digitaal of live. In dit gesprek informeren we jou zo volledig mogelijk over de vacature, het bedrijf en het vervolg van de procedure. In overleg met jou introduceren we je bij onze opdrachtgever om je vervolgens te blijven begeleiden in het sollicitatieproces. De Independent Recruiters Groep beschikt over een groot team met gespecialiseerde recruiters. Iedere recruiter heeft een zeer sterke focus op zijn eigen vakgebied. Hierdoor zijn zij de ideale sparringpartner voor zowel de kandidaat als de opdrachtgever.

Gestelde eisen

Jij hebt; * (Hogere) Hotelschool of vergelijkbaar werk- en denkniveau in hospitality; * Kennis van personeelsplanning en flexibele krachten; * Ervaring met leidinggeven en motiveren van medewerkers; * Passie voor het leveren van gastvrije evenementen; * Ervaring met het draaien van meetings & evenementen.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Restaurant Manager - Theater

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Op deze unieke locatie aan de rand van Utrecht ben jij verantwoordelijk voor het soepel laten verlopen van dagelijkse zaken in het restaurant. Je komt te werken bij een bekend Theater in de buurt van Utrecht. De organisatie is al jarenlang een sterk groeiend familiebedrijf met liefde voor cultuur en biedt een breed scala aan mogelijkheden. Het is een plek waar eten, drinken, muziek, kunst, personeel en geweldig gezelschap belangrijke ingrediënten zijn.Ben jij een echte Bourgondiër in hart en...

  Independent Recruiters
 • Assistent General Manager - Hotel

  Vandaag geplaatst door Independent Recruiters

  Ben jij klaar voor de volgende stap in een functie van Assistent General Manager in een kleinschalig hotel aan de rand van Almere?Als Assistent General Manager houd jij je bezig met alle afdelingen binnen het hotel. Je haalt veel energie uit het contact hebben met gasten en begeleid je het team in de dagelijkse operatie. Met het team laat jij je gasten de gastvrijheid beleven!Ben jij klaar voor de volgende stap in een functie van Assistent General Manager in een kleinschalig hotel aan de rand...

  Independent Recruiters
 • Floormanager - Restaurant & Events

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Deze unieke locatie in Utrecht met veel groeipotentie staat te springen om jouw enthousiasme en gedrevenheid. Binnen deze locatie is er naast de optie om van wereldkeukens te genieten ook een diversiteit aan banqueting opties en zal geen enkele dag hetzelfde zijn.Met jouw energie verwelkom je gasten, sta je hen te woord en zorg je dat de operatie op de vloer soepel en naar tevredenheid verloopt. Ook zal je het aanspreekpunt zijn voor jouw horecamedewerkers op de vloer. Ben jij op zoek naar...

  Independent Recruiters
 • General Manager - Modern Hotel

  Eergisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Als General Manager houd jij je bezig met alle afdelingen binnen het hotel. Je haalt veel energie uit het contact hebben met gasten en begeleid je het team in de dagelijkse operatie. Met het team laat jij je gasten gastvrijheid beleven. Hoef ik jou niets meer uit te leggen over de operatie in een hotel? En ben jij degene die door jouw enthousiasme iedereen meekrijgt in de beleving van dit hotel? Dan zijn wij op zoek naar jou!Dit hotel biedt alles wat mogelijk is en brengt een warm gevoel naar...

  Independent Recruiters
 • Meeting & Events Manager - 4* Hotel

  Toegevoegd op 21-02-2024 door Independent Recruiters

  Deze hotelketen richt zich voornamelijk op de MICE markt en heeft een mooie naam op de (internationale) zakelijke markt. Een aantal van de locaties zijn de benchmark voor meerdaagse, congressen en evenementen tot wel 1200 personen. Ben jij een geboren leidinggevende, heb je een commerciële mindset en heb jij affiniteit met de hotellerie? Dan ben jij wellicht de Meeting & Events Manager waar ik naar opzoek ben!Als Meeting & Events Manager zorg jij er samen met je team voor dat elke...

  Independent Recruiters

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank