Werkvoorbereider Contracten

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 09-03-2018
 • Werkniveau: HBO, Universitair
 • Werkervaring: Starter t/m 3 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Montagemedewerker gezocht!

  Vandaag geplaatst door Olympia Uitzendbureau

  Je werkzaamheden zijn het aanbrengen van wandbeplating, het leggen van dakplaten, het aanleggen van dakisolatie. Dit bedrijf heeft opdrachten voor nieuwbouw, renovatie, utiliteitsbouw en de agrarische sector. Indien je het leuk vindt is er de mogelijkheid om in de toekomst je eigen team aan te sturen. Dan kan je doorgroeien tot eerste monteur.

  Olympia Uitzendbureau
 • Applicatiebeheerder

  Toegevoegd op 13-07-2018 door Olympia Uitzendbureau

  Junior Applicatiebeheerder Onze opdrachtgever heeft een vacature voor een junior Applicatiebeheerder beschikbaar.We verzorgen de werving en selectie, je gaat dus direct op contract bij de opdrachtgever.Deze vacature is interessant voor een junior of een medior kandidaat, je wordt namelijk intern al werkende opgeleid. Je komt te werken in een klein team op de ICT afdeling en je werkt heel soms een zaterdag mee. Het fijne is dat je in deze baan geen weekend – of storingsdiensten draait.

  Olympia Uitzendbureau
 • Civiele starter

  Toegevoegd op 13-07-2018 door Maandag® Amsterdam

  Ben jij onlangs afgestudeerd voor jouw opleiding in de civiele techniek? Wij hebben een opdracht voor jou klaarliggen!Ooit een carrière overwogen als bijvoorbeeld een werkvoorbereider of een vergunningverlener WABO? Maandag® kan jou helpen met een bliksemstart van jouw carrière. Maandag® detacheert professionals in de publieke sector. Wij bij Maandag® weten wat voor mensen daarvoor nodig zijn. Mensen met frisse energie, die van aanpakken weten. 

  Maandag®
 • Leerling opperman met hovenierswerk

  Toegevoegd op 13-07-2018 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Als opperman ben je de rechterhand van de straatmaker. Je assisteert bij het leggen van bestratingswerkzaamheden. Denk aan het leggen van grondwerk, het aanvoeren van stenen, het invoegen van bestrating, egaliseren en het op maat zagen van stenen, tegels en trottoirbanden. Ook voer je voorbereidende werkzaamheden uit zoals het inrichten van het werkterrein en het veiligstellen van kabels en leidingen. Daarnaast voert het bedrijf ook hovenierswerkzaamheden uit. Een hele leuke allround functie...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Bouwkundig Inspecteur

  Toegevoegd op 13-07-2018 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Deze uitdagende en zelfstandige baan bestaat hoofdzakelijk uit het uitvoeren van bouwkundige inspecties volgens NEN 2767. Je gaat ter plaatse de woning/het gebouw bekijken en beoordelen. Waar nodig maak je foto’s om de vertaling naar de dames en heren op het kantoor te kunnen onderbouwen. De overdracht hierin is cruciaal voor het verdere advies naar de klant.In deze functie ben je voor 70% op en onderweg en de overige 30% breng je door op kantoor om de informatie te verwerken of juist over te...

  FlevoDirect Uitzendbureau

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank