Monteur Elektrotechniek

Baan gegevens

 • Bedrijf: Independent Recruiters
 • Plaats: Apeldoorn
 • Plaatsingsdatum: 05-02-2019
 • Werkniveau: MBO
 • Werkervaring: Starter
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Voor het productie bedrijf Vion, actief in de vleesverwerkingsindustrie zoeken wij een monteur elektrotechniek, locatie Apeldoorn. Kan jij als geen ander storingen opzoeken en oplossen, zowel preventief als correctief, binnen de industriële productie systemen? Dan willen wij jou graag spreken!

Op locatie Apeldoorn van Vion, waarbij de slachterij een groot onderdeel van het proces is, draait de productie van maandag tot en met vrijdag, 52 weken per jaar. Omdat het één doorlopende productielijn betreft hebben storingen grote gevolgen. Jouw doel is deze tot een minimum te beperken en daarmee de productieperformance te verhogen.

Als monteur elektrotechniek hou je je voornamelijk bezig met het uitvoeren van reparaties, preventieve onderhoudswerkzaamheden en modificaties, op basis van de planning en richtlijnen.

Taken en verantwoordelijkheden:

 • Zelfstandig verrichten van reparaties en preventief onderhoud aan installaties, machines, leidingen, transportmaterieel, elektrische apparatuur en bedrading.
 • Controleren van installaties en machines alsmede van de meet- en regeltechnische apparatuur met behulp van testequipment, om inzicht te krijgen in het functioneren van deze apparaten en waar nodig corrigerende maatregelen te kunnen nemen.
 • Zelfstandig plannen en verdelen van eigen werkzaamheden om zo efficiënt en effectief mogelijk de werkzaamheden uit te kunnen voeren.
 • Registreren van bestede uren en gebruikte materialen in het systeem.
 • Meedraaien met de consignatiediensten en het vierwekelijks werken op de zaterdag.

Als monteur elektrotechniek kan je een basissalaris verwachten tussen de 2500 en 3000 bruto per maand. Binnen Vion wordt er veen aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling en zijn er tal van doorgroeimogelijkheden. de secundaire arbeidsvoorwaarden vertellen wij jou graag in een persoonlijk gesprek.

Gestelde eisen

Voor de functie Monteur Elektrotechniek zoeken wij iemand met het volgende profiel: * Vakgerichte Mbo elektrotechniek niveau 4 opleiding, bij voorkeur aangevuld met PLC trainingen. * Meedraaien met de consignatiediensten. * Eens in de vier weken werken op de zaterdag is voor jou geen probleem (er wordt een roostervrije dag doordeweeks ingepland). * Je bent flexibel, kunt werken onder tijdsdruk en beschikt over een grote mate van accuratesse en oplossingsgerichtheid. * Je hebt inzicht in de technische aspecten van industriële machines en installaties.

Uren

Full-Time

Salaris

Negotiable

Informatie over Independent Recruiters

Independent Recruiters is hét werving, selectie & executive search bureau voor staffuncties in onder andere Finance, ICT, Sales & Marketing en HRM. Wij zijn landelijk actief in de bemiddeling en advisering van ervaren en startende HBO en WO professionals....
Lees meer over Independent Recruiters

Independent Recruiters
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Monteur Elektrotechniek

  Gisteren geplaatst door Independent Recruiters

  Voor het productie bedrijf Vion, actief in de vleesverwerkingsindustrie zoeken wij een monteur elektrotechniek, locatie Apeldoorn. Kan jij als geen ander storingen opzoeken en oplossen, zowel preventief als correctief, binnen de industriële productie systemen? Dan willen wij jou graag spreken!Op locatie Apeldoorn van Vion, waarbij de slachterij een groot onderdeel van het proces is, draait de productie van maandag tot en met vrijdag, 52 weken per jaar. Omdat het één doorlopende productielijn...

  Independent Recruiters
 • Timmerman

  Toegevoegd op 20-02-2019 door FlevoDirect Uitzendbureau

  Je bent allround bezig als timmerman in de omgeving van Nunspeet. Je houdt je bezig met de bouw van zowel de buitenkant als de binnenkant van de vakantiewoningen. De vakantiewoningen worden volledig opgebouwd aan de hand van een tekening. Samen met jouw collega’s werk jij binnen de werkplaats om een mooi resultaat neer te zetten. Ook kan het af en toe voorkomen dat je de vakantiewoningen op locatie gaat helpen opbouwen.Heb je geen aantoonbare werkervaring in de bouw of als klusjesman, maar...

  FlevoDirect Uitzendbureau
 • Ervaren werkvoorbereider civiel en toekomstig projectleider

  Toegevoegd op 15-02-2019 door Maandag® Utrecht

  Jij gaat werken voorbereiden! In de breedste zin van het woord. In het begin zal je je voornamelijk bezig houden met de technische kant van de voorbereiding, zoals tekenen, bestekken schrijven, ramingen maken en vergunningen aanvragen. Op den duur ga je je steeds meer profileren als projectleider en zal je je eigen projecten gaan begeleiden. Je zult steeds meer contacten leggen met bewoners, belanghebbenden en andere overheden zoals provincie en hoogheemraadschap. Momenteel houden we ons...

  Maandag®
 • Junior Bouwinspecteur

  Toegevoegd op 14-02-2019 door Maandag® Amsterdam

  Reis jij liever de verschillende bouwlocaties af om jouw inspecties uit te voeren dan dat jij op kantoor zit? Als bouwinspecteur controleer jij ter plekke of de vergunningsvoorwaarden worden nageleefd. Je spoort illegale bouw op en je handelt klachten en meldingen af. Daarnaast bestudeer jij bouwkundige en constructieve stukken, voer jij regie op jouw eigen dossiers en zorg jij voor een juiste verslaglegging.Jij past dagelijks jouw bouwtechnische kennis en jouw sociale vaardigheden toe om...

  Maandag®
 • Bouwinspecteur

  Toegevoegd op 14-02-2019 door Maandag® Amsterdam

  Maandagochtend 10 uur en jij stapt de auto in. Je ruilt jouw kantoor in voor de bouwplaats. Op kantoor is een melding binnengekomen dat een aannemer in jouw gemeente zich niet aan de afgegeven bouwvergunning houdt! Illegale bouw… Wie sturen ze eropaf? De bouwinspecteur!De bouwinspecteur is HET visitekaartje van de gemeente. Bewust van deze rol zorg jij ervoor dat je zowel daadkrachtig als representatief overkomt. Aangekomen op de bouwplaats zit de aannemer niet op jou te wachten… Hij weet dat...

  Maandag®

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank