Docent Bouw en Interieur College

Baan gegevens

 • Bedrijf: ROC Midden Nederland
 • Plaats: Amersfoort
 • Plaatsingsdatum: 23-06-2022
 • Werkniveau: HBO
 • Werkervaring: 3 - 5 jaar ervaring
 • Dienstverband: Vast contract


Algemene omschrijving

Docent Bouw en Interieur College
Amersfoort, 0.8 - 1.0 fte

Samen met je studenten werken aan levenséchte projecten, daarmee stoom je ze klaar voor een carrière in de bouw. Samen met je collega’s werken aan het onderwijs, daarmee houden we als College de aansluiting op het werkveld.

Wat je doet
Op het Bouw- en Interieur College Amersfoort bieden we de opleidingen bouwkunde en smart building aan. Als ervaren docent verzorg je inspirerende en uitdagende lessen aan de studenten niveau 4 binnen de afdeling bouwkunde van het bouw- en Interieur College in Amersfoort. Tevens coach je studenten in de competenties die ze nodig hebben in het werkveld.

Met persoonlijk leren en projectgericht onderwijs leveren wij maatwerk in onze lessen en sluiten wij aan op de onderwijs behoefte van de student.

Als docent weet jij in jouw lessen je studenten te prikkelen. Samen met je studenten verdiep je je in alle facetten van de bouw middels realistische situaties, moderne oplossingen en innovatieve technieken. Je leert studenten onder andere over materialen, bouwfysica, bouwkundig rekenen en constructieleer.

Studenten gaan na de studie bouwkunde of smart building verder studeren of aan het werk. Daarom begeleid je de studenten ook om zich te ontwikkelen in de bijbehorende competenties als zelfreflectie, doorzettingsvermogen, nauwkeurigheid, overleggen en samenwerken.

Als docent ben je onderdeel van het docententeam dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het verzorgen en up to date houden van de opleidingen. Je ontwikkelt nieuwe lesplannen, beoordeelt examens, begeleidt bij projecten en examenopdrachten en handelt voorkomende administratieve werkzaamheden behorende bij jouw functie.

Gestelde eisen

Jij vindt het leuk om jongeren (16-25 jaar) te stimuleren, begeleiden en coachen zowel in groepsverband als op individueel niveau. Je weet hen met jouw oprechte en nieuwsgierige houding te motiveren en te stimuleren het beste uit zichzelf en hun studie te halen. Je bent enthousiast en ondernemend en werkt graag samen. Samen met je collega’s ga je voor het succes van onze studenten!

Daarnaast vragen wij:

 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (leraren opleiding of PDG-traject).
 • Een relevante hbo-opleiding richting het technisch vakgebied is een pre.
 • Ervaring of affiniteit met bouwkunde en-of gebouw gebonden installaties.

Jij mag rekenen op

Wanneer je bij ons komt werken mag je rekenen op een betekenisvolle en inspirerende werkomgeving. Een omgeving waar je wordt gestimuleerd in je eigen ontwikkeling en er ruimte is voor frisse ideeën en nieuwe initiatieven! Wat je functie ook is, iedere dag weet je waar je het voor doet: de toekomst van onze studenten. Om samen voor het succes van onze studenten te zorgen, hebben we de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld.

Denk hierbij aan:
 • Een jaarcontract van 0,8 - 1,0 fte, met uitzicht op een vast dienstverband.
 • Een salaris van maximaal € 5018 bij een volledige aanstelling (schaal LB/LC, cao mbo), afhankelijk van opleiding en ervaring.
 • Eindejaarsuitkering (volledige 13e maand).
 • Mooi aantal vakantiedagen.
 • Goede pensioenregeling bij ABP.
 • Diverse aantrekkelijke opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket waarbij je o.a. een vergoeding krijgt op je sportabonnement of een nieuwe fiets kan aanschaffen.
 • Faciliteiten en activiteiten rondom positieve gezondheid. We vinden het belangrijk dat je de juiste balans hebt tussen werk en privé en daar helpen we je bij.
 • Goede mogelijkheden en voorzieningen met betrekking tot hybride werken.

Uren

0.8 - 1.0 fte

Salaris

€ 5018 bij een volledige aanstelling

Meer informatie

Dit zijn wij
Het Bouw & Interieur College is onderdeel van de Campus Amersfoort. Op de campus zitten meerdere colleges die allemaal kleinschalig zijn ingericht zodat er persoonlijke aandacht is voor de studenten. De colleges op de Campus werken nauw samen, zowel voor de studenten als de docenten.

Onze studenten kunnen kiezen uit de opleiding Bouwkunde (niveau 4) of Smart Building (niveau 4). We organiseren excursies en gastlessen en studenten gaan drie keer op stage (BPV). Dit alles om de studenten zo goed mogelijk op hun toekomst voor te bereiden!

Om onze gezamenlijke ambities te verwezenlijken zetten we bij ROC Midden Nederland in op drie strategische pijlers:

 • Studentsucces: we doen er alles aan om onze studenten succesvol te laten zijn in hun studie en daarna.
 • Arbeidsmarktsucces: we doen er alles aan om onze studenten succesvol te laten zijn op de arbeidsmarkt.
 • Organisatiesucces: om onze studenten succesvol te laten zijn hebben we een krachtige organisatie nodig. Een organisatie waar nauw wordt samen gewerkt intern en met de beroepspraktijk, die wendbaar is en over innovatiekracht beschikt.

Solliciteren
Wij ontvangen graag je cv, je motivatie bespreken we tijdens de kennismaking. Wij streven er naar de vacature in de maand juli te vervullen. Reacties ontvangen wij daarom graag uiterlijk 7 juli 2022 via het sollicitatieformulier op onze website.

Heb je nog vragen over deze functie? Neem dan contact op met Karin Zijlstra, via mailadres recruitment@werkenbij.rocmn.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Informatie over ROC Midden Nederland

ROC Midden Nederland
Deel deze vacature:
Stuur mij een e-mail bij een soortgelijke baan

Ontvang direct een e-mail wanneer er een soortgelijke baan geplaatst wordt op AmersfoortVacatureBank.nl.

Laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort Hieronder vindt u de laatste 5 soortgelijke banen in Amersfoort.
 • Leerkracht speciaal onderwijs cluster 3 & 4

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Als groepsleerkracht in het Speciaal Onderwijs maak je elke dag bijzondere situaties mee, maar dat maakt jou niets uit want hiervoor ben jij het Speciaal Onderwijs ingegaan. De afwisseling die elke dag in jouw werk terugkomt, is iets waar je als groepsleerkracht Speciaal Onderwijs gelukkig van wordt. De leerlingen op het Speciaal Onderwijs (cluster 3 &4) hebben net een beetje een andere werkwijze en dat is juist hetgeen wat jouw werk zo mooi maakt. Het is daarom belangrijk dat jij op de...

  Maandag®
 • Pedagogisch medewerker (starter)

  Gisteren geplaatst door Maandag® Utrecht

  Maandag® zoekt enthousiaste pedagogisch medewerkers voor verschillende kinderopvangcentra & bso's. Vind jij het leuk om bij verschillende kinderopvangcentra & bso's opdrachten (3-6 maanden) te vervullen? In regio Utrecht. Dit om snel veel ervaring op te kunnen doen, en je carrière van een kickstart te voorzien. Dit allemaal met een vast dienstverband!Als pedagoog komen er elke dag verschillende kinderen, en is het belangrijk dat je snel een band kunt opbouwen. Vaak wordt er met thema's...

  Maandag®
 • Pedagogisch medewerker

  Toegevoegd op 03-08-2022 door Maandag® Utrecht

  Ben jij die enthousiaste en ervaren Pedagogisch medewerker, die graag werkt binnen een klein team in een collegiale organisatie?Wij bieden een diverse en uitdagende functie met veel eigen verantwoordelijkheid en ruimte om het werk een eigen draai te geven. Je krijgt een gezellig team om je heen en werkt in een informele werksfeer. Er is veel ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling en jouw ideeën en inbreng zijn meer dan welkom. Dit ga je doen: • Je gaat als pedagogisch medewerker voor 27...

  Maandag®
 • (vast) dienstverband student PABO

  Toegevoegd op 21-07-2022 door Maandag® Amsterdam

  Zit jij in je 3de of 4de jaar van je PABO studie en kan je niet wachten om als groepsleerkracht in het basis- of speciaal onderwijs aan de slag te gaan? Dan zijn Bas Westerhof en ik opzoek naar jou! Onder de zekerheid van een (vast) dienstverband kun jij bij Maandag® verschillende scholen en klassen bedienen. Zo help jij de scholen uit de brand, die een leerkracht zoeken die voor wat langere tijd kan invallen én voor jezelf kunt onderzoeken welke school en type onderwijs het beste bij jou...

  Maandag®
 • Docent Nederlands

  Toegevoegd op 21-07-2022 door Maandag® Amsterdam

  Pleonasme, verkleinwoorden, klinkers… Wanneer gebruik je dt, wat zijn lidwoorden eigenlijk en wat betekent in godsnaam een causaal verband? Word jij onze nieuwe docent Nederlands die op bevlogen wijze leerlingen leert over de Nederlandse taal? Voor zowel scholen op het Voorgezet Onderwijs als MBO ben ik op zoek naar gemotiveerde docenten Nederlands die een verschil willen maken!Uit liefde voor het vak ben jij de taal Nederlands gaan studeren, en dat wil jij als geen ander overbrengen aan...

  Maandag®

AmersfoortVacatureBank.nl - Nieuwe vacatures en CV's in Amersfoort

Interesse in een nieuwe baan of nieuwe collega's in de regio Amersfoort? Op de AmersfoortVacatureBank.nl kunt u werk zoeken, solliciteren op een vacature en uw CV plaatsen. De start voor ander werk en een nieuwe toekomst begint hier.

AmersfoortVacatureBank.nl is onderdeel van:

Stadvacaturebank